(044) 500 10 51
(067) 625 55 50
Записатись на прийом
/ Відгуки
Відгуки
Залишити відгук
Ольга(11 грудня 2021, 20:25)
Спасибо большое Елене Николаевне, сем лет я не могла забеременеть, а сейчас моему чудо уже почти три годика, очень хорошая,внимательная, заботливая как родная мать, всю мою беременность переживала вместе со мной, кратка буду, просто человек от бога...
Юлия(08 грудня 2021, 13:04)
Благодарность Оксане Анатольевне, за всегда чуткий и профессиональный приём. За развёрнутые ответы и советы. Ценю и рекомендую!
Анна(30 листопада 2021, 17:21)
Хочу висловити вдячність Оксані Анатоліївні, в якої спостерігаюсь більше 4-х років, за її підхід до роботи та професіоналізм. Завжди вміло і коректно проводить прийом, відповідає на всі запитання і тільки в разі дійсно необхідності назначає лікування. І взагалі в клініці завжди ввічливе відношення до клієнтів.
Дарія(23 листопада 2021, 18:53)
Оксана Анатоліївна - просто лікар від Бога! Дуже вдячна їй за її професіоналізм, чуйність та почуття гумору! Буду звертатися до неї і далі.
Альона(13 листопада 2021, 16:20)
Щиро вдячна Оксані Анатоліївні, за професіоналізм, велику майстерність, турботу та підтримку ! Неймовірно талановитий лікар, яка чудово виконує свою роботу та дбає про пацієнтів!!!
Анна(10 листопада 2021, 16:29)
В клініку я звернулась по рекомендації гінеколога. Вибирала між кількома клініками репродуктивної медицини, але після першого ж візиту до Вікторії Миколаївни сказала чоловіку, що хочу працювати з нею і - не помилилась :) Шлях підготовки до ЕКЗ був довгим, доліковували супутні хвороби, зате в протокол увійшли абсолютно готовими і - перша ж спроба і ми нарешті після багатьох років марних спроб готуємося стати батьками :) Дякую клініці і особливе дякую Вікторії Миколаївні :) П.С. Клініка в цілому - дуже сподобалась. Чисто, охайно, а головне - дуже привітний, дбайливий і чуйний персонал, от прямо без виключень!
Лилия(02 листопада 2021, 08:58)
Очень благодарна! Всегда только к Вам! Потрясающий врач и невероятная женщина
Лилия (02 листопада 2021, 08:47)
Благодарю от всей души!
Шурман Татьяна Алексеевна(20 вересня 2021, 20:31)
Люблю, ценю и уважаю Викторию Николаевну! Она самый лучший гинеколог, профессионал с большой буквы! Моё знакомство с ней ещё с 2009 года в г.Донецке, наблюдала меня всю беременность и я знала, что я в надёжных руках))) Виктория Николаевна тот гинеколог, попав на приём к которой уже не захочешь обращаться к кому-то другому. Благодарна ей очень!
Наталья(10 вересня 2021, 23:58)
Не рекомендую!!! Наталья Феофановна потратила много моего времени и денег, на лечение которое ни к чему не привело!!! И не могло привезти! Надо было делать операцию! Что я и сделала у другого врача! И забыла о своей проблеме! Не рекомендую!!!

Сторінки

Залишити відгук